Sessies en Trainingen

Tijdens de intake bepalen we de hulp, wens of groei vraag en het behandelplan. Afhankelijk van deze vraag bepalen we het aantal sessies. In iedere sessie van vijf kwartier gaan we werken met wat op de voorgrond ligt en waar je tegenaan loopt. Wat naar voren mag komen voor jou op dit moment, gebeurt door contact te maken met je lichaam, gevoelens en gedachten. 
De basis van de therapie gaat over bewust worden van deze drie, zodat hiertussen een verbinding kan ontstaan. Contact maken of bewustwording gebeurt, naast het klassieke gesprek, door onder andere bio-energetische lichaamsoefeningen, body-drama en ademoefeningen. Je leert herkennen welke verkramping of pantsering in jouw lichaam zit en wat deze jou wil vertellen. Omdat er verschillende methodieken zijn, ziet iedere sessie er anders uit. Ik bepaal intu├»tief wat op dat moment de meest geschikte methode is. 

Over lichaamsgerichte therapie en Energetic Integration is veel geschreven. Wil je hier meer informatie over, kijk dan op de site van de vakvereniging SBLP.


Kosten: 95 euro per sessie

Elke jaar wordt twee keer de basistraining Leven in je lijf aangeboden. 

leven in je lijf

Verlang jij naar een leven vol geluk, liefde en verbinding met mensen?

Ieder mens heeft hier recht op, ook jij !

Kom ontdekken in de basiscursus leven in je lijf, wat hiervoor de voorwaarden zijn en welke belemmeringen en overtuigingen je misschien tegenhouden om geluk, liefde en verbinding te ervaren. 

De training is een mooie aanvulling op individuele lichaamsgerichte psychotherapie.